Onze mensen

Afke

Afke

Mijn stijl is draagbaar, comfortabel en vrouwelijk. Ik houd van hoge hakken onder een spijkerbroek en vrouwelijke tops. Ook jurken ben ik dol op en nu vind ik het leuk om er een paar New Balance sneakers onder te dragen. Onmisbaar in mijn basis gaderobe is een goed jasje. Dat maakt een spijkerbroek meteen een stuk chiquer. Ook de vesten van deze winter vind ik mooi en makkelijk. Ik ben kleur en stijladviseuse, dus als je vragen hebt over combineren of welke kleuren het beste bij je passen, help ik je graag.

Afke's favorieten:

Francien

Francien

Mij zal je zelden in een spijkerbroek zien. Ik draag graag lange shirts en vesten op een stoere legging. Mijn stijl kun je omschrijven als stoer, vrouwelijk en jong. Het allerleukst vind ik sets maken. Wil je hulp bij het combineren van iets wat je al hebt of zoek je een compleet nieuwe outfit? Ik help je graag en met veel geduld.

Francien's favorieten:

Ilse

Manuela

Mijn stijl kan je omschrijven als stoer, comfortable maar ook zeker vrouwelijk. Daardoor zal je ook van alles in mijn kledingkast vinden. Van een stoere jeans tot een feestelijke jurk en van sneakers tot een hoge hak. Ik word helemaal blij als de klant tevreden de deur uitgaat.

Manuela's favorieten:

Kelly

Kelly

Ik houd van stoer. Stoere gympen, all stars, panty's en stoere broeken en jurken. Iets tuttigs zal je in mijn kast niet tegenkomen. Verder draag ik veel zwart, maar ook legergroen, geel en beige vind je in mijn kast. Ik vind mensen aankleden echt het leukste wat er is. Ik ben een enthousiaste gedreven styliste die voor alles in is. Ik kan je helpen met het vinden van jou ideale stijl en kleurenpallet. Ik kan mensen goed aankleden in hun eigen stijl, de stijl die bij ze past.

Kelly's favorieten: